СТАРТАП ЦЕНТР - СТИМУЛЮВАТИМЕ ВИРОЩУВАННЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ Тернопільський національний технічний універсистет імені Івана Пулюя

Новини

Партнери

Проекти

Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки на основі прополісу, воску та ін. бджолопродукції

med

Контактна особа: ТНТУ

Номінація: Інноваційний виробничий проект

Короткий опис проекту (ідеї):  На основі аналізу виробництва меду і бджолопродуктів, запропоновано розширити діапазон їх використання у виготовленні гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) у гігієнічно-профілактичних цілях. Розроблено алгоритм організації заготівлі та переробки сировини. На відміну від жувальної гумки, яка містить гумову основу та хімічні смакові компоненти (натрію, хлориду, олігомери і вінілацетат), пропонується використання бджолопродукціїї: мед, віск, прополіс, маточне молочко.

Ідею розроблено та обгрунтовано за рахунок власних зусиль та інтелектуальних ресурсів кафедри. Про ідею в електронному варіанті інформовано кондитерську корпорацію «Рошен».

Переваги проекту: Використання натуральної сировини

Ринок та споживачі: Підприємства з виготовленння кондиторських виробів

Фото