СТАРТАП ЦЕНТР - СТИМУЛЮВАТИМЕ ВИРОЩУВАННЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ Тернопільський національний технічний універсистет імені Івана Пулюя

Новини

Партнери

Новини

14 квітня тренери Стартап центру ТНТУ в рамках «Днів професійного зростання» у Галицькому коледжі імені Вячеслава Чорновола провели тренінг на тему «Екологічно відповідальний бізнес як передумова євроінтеграції»

14 квітня тренери Стартап центру ТНТУ в рамках «Днів професійного зростання» у Галицькому коледжі імені Вячеслава Чорновола провели тренінг на тему «Екологічно відповідальний бізнес як передумова євроінтеграції» для студентів ІІІ-го курсу відділення Економіки та туризму спеціальностей «Фінанси та кредит» та «Економіка підприємства».
Після короткої розповіді про діяльність Стартап центру ТНТУ та проект «Екологічно відповідальний бізнес: дослідження та впровадження європейської практики» за напрямом Жан Моне. Мета тренінгу полягала в ознайомленні з концепцією сталого розвитку, ознаками та ідеями такого розвитку, а також, опираючись на досвід країн ЄС, можливі шляхи виходу бізнес-структур на рівень якісного зростання. Під час тренінгу студенти взяли участь у діловій грі, що базувалася на використанні цікавого методу з метою пошуку нових ідей вирішення актуальної для тернополян проблеми – утилізації та переробки сміття.
В рамках даного проекту на базі Стартап центру було проведено ряд тренінгів, головною метою яких було привернути увагу майбутніх менеджерів та підприємців на важливість екологічної складової ведення бізнесу.

 

 

 

 

 

Фото