СТАРТАП ЦЕНТР - СТИМУЛЮВАТИМЕ ВИРОЩУВАННЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ Тернопільський національний технічний універсистет імені Івана Пулюя

Новини

Партнери

Проекти

Еко-соус

Еко-соусКонтактна особа: Галушко Тарас

Місце роботи: аспірант, ТНТУ.

Номінація: Інноваційний еко проект

Короткий опис проекту (ідеї):

Метою проекту є зробити соус з екологічних продуктів. Переваги продукту є його унікальний смак і зберігаючи здорову їжу. Конкурентні переваги цього соусу є патентний захист старого сімейного рецепта, і відмінність від інших видів соусів на ринку. Вартість проекту інвестицій: $ 114 750. Очікуваний результат: 1000 одиниць на день. Очікувана рентабельність: 38%. Термін окупності: 2,6 років.

Переваги проекту: Конкурентні переваги цього соусу є патентний захист старого сімейного рецепта, і відмінність від інших видів соусів на ринку.

Ринок та споживачі: Диверифіковані

Команда: Є сформована команда

Е-mail:

Фото