Контактна особа: Галушко Тарас
Місце роботи: аспірант, ТНТУ.
Номінація: Інноваційний еко проект
Короткий опис проекту (ідеї):
Метою проекту є зробити соус з екологічних продуктів. Переваги продукту є його унікальний смак і зберігаючи здорову їжу. Конкурентні переваги цього соусу є патентний захист старого сімейного рецепта, і відмінність від інших видів соусів на ринку. Вартість проекту інвестицій: $ 114 750. Очікуваний результат: 1000 одиниць на день. Очікувана рентабельність: 38%. Термін окупності: 2,6 років.
Переваги проекту: Конкурентні переваги цього соусу є патентний захист старого сімейного рецепта, і відмінність від інших видів соусів на ринку.
Ринок та споживачі: Диверифіковані
Команда: Є сформована команда
Е-mail: